Je bent hier: Home Elftallen DIOSA 1 Wedstrijdverslagen Brakkenstein - DIOSA

Brakkenstein - DIOSA PDF Afdrukken E-mail

De wedstrijd tegen de koploper stond op het programma. Twee jaar geleden verloren we nog met grote cijfers van Brakkenstein en deze wedstrijd moesten we beginnen zonder vier basis spelers die geblesseerd waren. Met een verzwakt team, maar met een goede instelling zouden we vandaag meer weerstand willen bieden dan vorige wedstrijden. Het moest een tactische wedstrijd worden waarin we onze tegenstander de wedstrijd lieten bepalen en dat wij dan met snelle counters zouden kunnen toeslaan. Zo kregen we de eerste helft twee mogelijkheden, maar deze werden niet benut. Bakkenstein had nog geen enkele kans gehad en we bereikte de rust met 0-0. In de tweede helft hetzelfde beeld. Brakkenstein viel aan en wij verdedigde perfect.Jammer dat we in de 65e minuut Niek Alofs teveel vrijheid gaven binnen de zestien. Hij mocht de bal aannemen en scoorde beheerst de 1-0. Hierna probeerde we wat meer de aanval te zoeken en waren er nog enkele gevaarlijke schoten op het doel van Brakkenstein. Gezien onze instelling hadden we misschien wel een gelijkspel verdiend echter de tegenstander dacht daar anders over omdat ze meer balbezit hadden. Een groot compliment voor onze jongens die vandaag hebben laten zien dat elk team tot het gaatje moet gaan om van onze jongens te winnen. Ga zo door mannen want dan stromen de punten binnen.