Je bent hier: Home Elftallen DIOSA 1 Wedstrijdverslagen DIOSA - SV Heumen

DIOSA - SV Heumen PDF Afdrukken E-mail

Vandaag stond de derby tegen SV Heumen op het programma. Het zijn altijd bijzondere wedstrijden waarin twee teams strijden voor elke meter. SV Heumen kwam goed uit de startblokken en waren in de beginfase feller dan onze jongens echter dit leverde voor hen geen kans op. Al in de 11e minuut wisten onze jongens de score te openen. Uit een vrije trap van Rob wist Ted beheerst de 1-0 te scoren. We namen het initiatief over en speelde met vlagen zeer goed. In de 35e minuut trapte Rens de bal uit en zodanig dat het een perfecte paas was voor Luuk die de achterhoede eruit liep en de 2-0 scoorde. in de 45e minuut scoorde Rob uit een fraai genomen vrije trap de 3-0. Met deze mooie voorsprong gingen we de rust in. In de tweede helft zag je wederom een fel SV Heumen dat hun enige mogelijkheid door Tim van Heumen uit ons doel zag halen. Het werd een voetbal voorstelling met vele hoogtepunten en mooie combinaties echter de trekker werd niet meer overgehaald en de stand bleef bij 3-0. Door goed keeperswerk van Rens hielden we vandaag de nul en kon ons publiek terugkijken naar een mooie voetbal middag waarin wij verdiend gewonnen hadden. Ik heb genoten van ons spel en het rondspelen van de bal. Proficiat jongens met deze mooie overwinning.