Je bent hier: Home Elftallen DIOSA 1 Wedstrijdverslagen Achilles - DIOSA

Achilles - DIOSA PDF Afdrukken E-mail

Op verzoek van de tegenstander werd de wedstrijd op zaterdag avond gespeeld. Op een prachtig veld en een mooie accommodatie moesten we laten zien of wij in staat waren ook van deze tegenstander te winnen. achilles kwam fel uit de startblokken. Al in de eerste minuut mochten zij een vrije trap net buiten de zestien nemen. Daan Gijsbert krulde de bal over de muur en onze doelman stond aan de andere zijde van het doel en zag de bal in het doel verdwijnen. Hierna zette wij alles op alles en drukte Achilles terug in zijn verdediging en hieruit ontstonden twee goede mogelijkheden, maar de goede doelman Paul Derks hield zijn doel schoon. In de 9e minuut mocht Rob een corner nemen en Jordy kopte onhoudbaar de 1-1 binnen.  Nog geen drie minuten laten blunderde onze achterhoede en Marvin Heymans kon de 2-1 scoren. In de 29e minuut kwam de mooiste aanval van de wedstrijd. Een aanval van achteruit opgebouwd kwam bij Rob terrecht die slim Jordy vrij voor doel zetten en Jordy scoorde beheerst de 2-2. Zo brak de rust aan met een gelijke stand. In de tweede helft ging het spel op en neer zo kreeg onze tegenstander mogelijkheden en hadden wij kunnen scoren maar het bleef bij 2-2. Beide teams waren tevreden met een punt echter daar dacht de scheidsrechter anders over. Hij zag een overtreding van Achilles over het hoofd, maar zag wel een overtreding van onze jongens. Uit deze vrije trap scoorde Hugo van Essen  in de 95e minuut de 3-2. Wat voelde wij ons bestolen. We leden vandaag dus wederom een onterechte nederlaag, maar hebben laten zien dat we voor geen enkele tegenstander onder hoeven te doen. Goed gespeeld mannen. Als we deze lijn doortrekken dan komen de punten vanzelf.