Je bent hier: Home Elftallen DIOSA 1 Wedstrijdverslagen Diosa - Victoria

Diosa - Victoria PDF Afdrukken E-mail

Tegen het hoger geplaatste Victoria dachten we kansen te hebben voor een overwinning. In de eerste helft kregen we ook enkele halve mogelijkheden echter het was Victoria die pressie uitvoerde op ons doel. We liepen steeds verder terug in plaats van vooruit verdedigen en brachten ons zelf hierdoor in de problemen. Toch kwam Victoria niet verder dan enkele afstandschoten die door onze Rens goed verwerkt werden. In de 34e Minuut mocht Victoria een vrije trap nemen. Deze werd strak voorgegeven en van dichtbij kon Victoria de 0-1 scoren. Na de rust was het juist Diosa dat pressie uitvoerde op het doel van Victoria. Het was jammer dat de scheidsrechter niet kon zien dat er in deze fase sprake was van een handsbal binnen de zestien anders was de stand gelijk geweest. Hierna was het weer Victoria die veel druk op ons doel uitvoerde echter onze Rens hield zijn doel schoon. Het duurde tot de 85 voordat Victoria gevaarlijk kon worden. In een duel om de bal was Victoria spits slimmer dan onze achterhoede. Hij gaf zijn tegenstander een slim duwtje en kwam hierdoor vrij en mocht de 0-2 scoren. Velen zagen hier een overtreding in echter de scheidsrechter stond er met zijn neus bovenop en oordeelde anders. Doordat we meer risico gingen nemen mocht Victoria via een counter zelfs de geflatteerde 0-3. scoren. Het was vandaag zo,n wedstrijd die met een beetje geluk gewoon gelijk had kunnen eindigen echter het mocht niet zo zijn. De volgende  wedstrijd zullen onze jongens er weer staan en zullen we het geluk gaan afdwingen.